Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g80g720kcal0g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g2080g582kcal12.5g123.8g4.2g52g
Punajuuri 3200g1228kcal32g220.8g6.4g80g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12640g5580kcal114g781.4g185g296.6g
Valittu annoskoko6320g2790kcal57g390.7g92.5g148.3g
Annoskoko puolitettuna3160g1395kcal28.5g195.4g46.3g74.2g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937