Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g1331g4926kcal78.5g465.9g306.2g28g
Punasipuli, kuorittu, 100g2663g719kcal34.6g127.8g5.3g45.3g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g1248g3370kcal224.6g25g262.1g0g
Hunaja 67g220kcal0.3g53.8g0g0g
Basilika, kuivattu 3.3g8.5kcal0.5g0.7g0.1g1.3g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma666g799kcal21.3g30g66.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 333g418kcal36.6g0.9g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12640g20918kcal792.8g1408.2g1340.6g149.2g
Valittu annoskoko6320g10459kcal396.4g704.1g670.3g74.6g
Annoskoko puolitettuna3160g5230kcal198.2g352.1g335.2g37.3g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158