BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g1968g1980kcal59g275.5g72g17.7g
Sipuli (kuorittu)390g105kcal5.1g18.7g0.8g6.6g
Chili paprika punainen105g42kcal2.1g9.4g0g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2100g3486kcal399g0g210g0g
Rypsiöljy 351g3104kcal0g0g351g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g750g900kcal25.5g27g75g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12648g19364kcal990.8g680.8g1418.4g51.2g
Valittu annoskoko6324g9682kcal495.4g340.4g709.2g25.6g
Annoskoko puolitettuna3162g4841kcal247.7g170.2g354.6g12.8g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537