Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g3146g755kcal37.7g129g6.3g34.6g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1049g1448kcal196.6g0g73.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi38g108kcal3.5g2.7g8.8g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g350g1293kcal30.4g265.6g12.9g14g
Vesi, vesijohtovesi 699g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.5g10kcal0.4g1.5g0.1g0.9g
Purjosipuli, annos 20g70g13kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Kanamuna, paistettu (pirkka)3.5g7.7kcal0.5g0g0.7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g70g45kcal2.4g0.1g17.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)699g1119kcal18.9g18.9g104.9g0g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Voi 175g1268kcal2.1g0.7g142.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12656g12131kcal587.6g840.4g733.6g102g
Valittu annoskoko6328g6066kcal293.8g420.2g366.8g51g
Annoskoko puolitettuna3164g3033kcal146.9g210.1g183.4g25.5g
Arvot/100g100g96kcal4.6g6.6g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106199