Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2335g1401kcal35g303.6g2.3g21g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Naudanpaisti 1868g2073kcal404.4g0g48.6g0g
Kasvisliemikuutio 51g157kcal4.9g6.9g12.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 1401g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 65g578kcal0g0g65.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g23g40kcal1.9g7.5g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g23g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12656g8800kcal907g690.2g259.8g62.6g
Valittu annoskoko6328g4400kcal453.5g345.1g129.9g31.3g
Annoskoko puolitettuna3164g2200kcal226.8g172.6g65g15.7g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393