Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4201g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 31g94kcal2.9g4.2g7.2g0.5g
Kaali, valkokaali280g59kcal3.4g9.5g0.6g5.9g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Parsakaali pakaste Rainbow840g168kcal25.2g16.8g0g21g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g420g1273kcal100.8g203.7g4.6g48.3g
Flora ruokakerma 15%196g294kcal3.9g4.9g29.4g0g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g14g10kcal0.5g0.5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12656g4958kcal282.2g509.2g198.2g161.4g
Valittu annoskoko6328g2479kcal141.1g254.6g99.1g80.7g
Annoskoko puolitettuna3164g1239kcal70.6g127.3g49.6g40.4g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798