Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 2797g5695kcal500.6g0g413.9g0g
Linssi, punainen, Go Green1399g4545kcal335.6g685.2g14g167.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g1364g382kcal8.2g81.1g2.7g34.1g
Sipuli (kuorittu)699g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)70g182kcal9.1g8.4g12.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12656g21984kcal1725.2g1616.6g889.2g428.2g
Valittu annoskoko6328g10992kcal862.6g808.3g444.6g214.1g
Annoskoko puolitettuna3164g5496kcal431.3g404.2g222.3g107.1g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122