Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g1399g2379kcal279.8g0g139.9g0g
Kesäkurpitsa2449g416kcal9.8g61.2g14.7g17.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 700g1940kcal14g21g195.9g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g350g1049kcal90.9g7g73.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl11g92kcal0g0g10.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g70g2.1kcal0g0.7g0.7g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1329g270kcal8g50.5g4g18.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12656g12297kcal805g280.8g878.4g71.4g
Valittu annoskoko6328g6148kcal402.5g140.4g439.2g35.7g
Annoskoko puolitettuna3164g3074kcal201.3g70.2g219.6g17.9g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464186