Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty3955g5537kcal204.1g1105.8g26.9g134.5g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g659g593kcal5.3g125.2g7.3g0g
Paprikasalaatti, Pirkka659g191kcal6.6g42.8g0g0g
Tonnikala öljyssä 461g876kcal125.1g0g41.5g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g593g475kcal15.4g23.7g35.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12656g15344kcal713g2595g222.6g269g
Valittu annoskoko6328g7672kcal356.5g1297.5g111.3g134.5g
Annoskoko puolitettuna3164g3836kcal178.3g648.8g55.7g67.3g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340