Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.2g24kcal0g0g2.6g0g
Nakki, keskiarvo 129g301kcal14.7g1.5g26.5g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g322g97kcal4.8g14.5g1.3g8.1g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g86g39kcal0.2g9.4g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g86g137kcal1.8g3.3g12.9g0.1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g6.4g14kcal0.4g1.6g0.7g0g
Basilika, kuivattu 0.6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1266g1224kcal44g60.8g88g17g
Valittu annoskoko633g612kcal22g30.4g44g8.5g
Annoskoko puolitettuna317g306kcal11g15.2g22g4.3g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966