Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 155g28kcal0.9g3.9g0.6g1.1g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g211g359kcal42.2g0g21.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 84g149kcal1.6g2.6g14.4g0g
Emmental juustoraaste valio42g165kcal12.2g0g12.7g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)141g56kcal1.5g10.1g0.7g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1266g1513kcal116.8g33.2g99g6.2g
Valittu annoskoko633g757kcal58.4g16.6g49.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna317g378kcal29.2g8.3g24.8g1.6g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=420768