Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 150g82kcal2.4g19.6g0.3g1.3g
Lihaliemikuutio Maggi7.9g22kcal0.7g0.6g1.8g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g83g167kcal12g0.8g12g0.1g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste87g22kcal0.8g4.2g0.3g2.5g
Vesi306g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1267g585kcal31.8g50.4g28.8g7.8g
Valittu annoskoko633g293kcal15.9g25.2g14.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna317g146kcal8g12.6g7.2g2g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324257