Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi75g270kcal37.5g27g0.8g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g75g281kcal0g72.8g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl150g525kcal21g96g4.7g8.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.8g14kcal0.1g3g0.1g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g1.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl49g312kcal6.8g1.7g30.7g0g
Rusina 45g132kcal1.3g27g0.2g4.4g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl75g675kcal0g0g75g0g
Kesäkurpitsa150g26kcal0.6g3.8g0.9g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1268g4493kcal135.4g468.2g224.8g27.6g
Valittu annoskoko634g2247kcal67.7g234.1g112.4g13.8g
Annoskoko puolitettuna317g1123kcal33.9g117.1g56.2g6.9g
Arvot/100g100g354kcal10.7g36.9g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405