Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta766g1149kcal122.5g30.6g61.3g0g
Kananmuna kuoreton 421g601kcal52.7g1.3g43.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g383g103kcal5g18.4g0.8g6.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro383g118kcal8g16.1g1.9g12.3g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g3064g5208kcal612.7g0g306.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g31g32kcal2.4g5g0.2g0.6g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 1225g933kcal23g189.9g2.5g12.3g
Aromisuola (5g)38g21kcal0.3g4g0.4g0.8g
Jauhelihamauste, annos 15g25g0.8kcal0g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g16331kcal1653.2g531.2g833.8g65g
Valittu annoskoko6336g8166kcal826.6g265.6g416.9g32.5g
Annoskoko puolitettuna3168g4083kcal413.3g132.8g208.5g16.3g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284