Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 4837g1629kcal33.4g266g4.8g67.7g
Sokeri1282g5204kcal0g1280.4g0g0g
Vesi218g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g13665kcal66.8g3092.8g9.6g135.4g
Valittu annoskoko6336g6833kcal33.4g1546.4g4.8g67.7g
Annoskoko puolitettuna3168g3416kcal16.7g773.2g2.4g33.9g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878