Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton2396g15762kcal622.8g263.5g1413.3g47.9g
Canderel makeutusjauhe120g460kcal3.5g111.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 288g1063kcal53.2g31.6g62.4g87.4g
Kookoshiutale 419g2770kcal34.1g26.8g270.5g68.3g
Vesi, vesijohtovesi 719g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)2396g10277kcal1820.6g119.8g263.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g60664kcal5068.4g1106.4g4019.4g407.2g
Valittu annoskoko6336g30332kcal2534.2g553.2g2009.7g203.6g
Annoskoko puolitettuna3168g15166kcal1267.1g276.6g1004.9g101.8g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892