Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl1177g1531kcal154.2g3.5g97.7g0g
Sokeri728g2955kcal0g727.1g0g0g
Leivinjauhe43g75kcal2.2g16.2g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 557g1910kcal56.7g389.6g6.7g19.5g
Kuohukerma,valio,2dl899g3057kcal18g27g314.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1070g599kcal91g53.5g2.1g0g
Sokeri 128g521kcal0g128.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka21g85kcal0g21.2g0g0g
Vadelma 1712g704kcal17.1g70.2g13.7g63.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g22872kcal678.4g2873.2g869.8g166.2g
Valittu annoskoko6336g11436kcal339.2g1436.6g434.9g83.1g
Annoskoko puolitettuna3168g5718kcal169.6g718.3g217.5g41.6g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168