Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1922g384kcal25g57.6g3.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g601g246kcal8.4g48.6g1.8g0g
Isot katkaravut (rainbow)865g865kcal198.9g0g7.8g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g480g865kcal38.4g24g67.3g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 2402g2613kcal93.7g470.3g26.7g44.9g
Oliiviöljy 67g595kcal0g0g67.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g11135kcal728.8g1201g349.4g89.8g
Valittu annoskoko6336g5567kcal364.4g600.5g174.7g44.9g
Annoskoko puolitettuna3168g2784kcal182.2g300.3g87.4g22.5g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614