Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g4494g13256kcal674g0g1168.3g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g899g324kcal8.1g55.7g1.8g25.2g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g899g216kcal18g32.4g1.8g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g27591kcal1400.2g176.2g2343.8g50.4g
Valittu annoskoko6336g13795kcal700.1g88.1g1171.9g25.2g
Annoskoko puolitettuna3168g6898kcal350.1g44.1g586g12.6g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330624