Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g4812g8421kcal914.3g0g529.3g0g
Sipuli 602g182kcal7.5g28.9g1.2g10.2g
Lanttu 401g116kcal4g18.4g1.2g7.2g
Porkkana 481g157kcal3g26.8g1g12.3g
Maustepippuri, annos 1g20g0.6kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g17754kcal1857.6g148.2g1065.8g59.4g
Valittu annoskoko6336g8877kcal928.8g74.1g532.9g29.7g
Annoskoko puolitettuna3168g4439kcal464.4g37.1g266.5g14.9g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718