Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 4483g28871kcal632.1g152.4g2734.6g784.5g
Vesi598g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g299g658kcal13.7g146.4g2.1g119.5g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g956g2946kcal0g736.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g64947kcal1291.6g2070.4g5473.4g1808g
Valittu annoskoko6336g32474kcal645.8g1035.2g2736.7g904g
Annoskoko puolitettuna3168g16237kcal322.9g517.6g1368.4g452g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195