Lindströmin karpimmat pihvit

Mausteliemi punajuurelle:
0,25 dl vettä
loraus balsamicoa
loraus punaviinietikkaa
1 rkl karppisokeria
(0.5 tl sinapinsiemeniä)
ripaus valkopippuria ja ropaus suolaa

Kiehauta ja lisää raastettu punajuuri ja hauduta kypsäksi.

Keitä miedolla lämmöllä kasaan kunnes lientä on vain vähän jäljellä (muutama rkl ylimääräistä).

Anna jäähtyä kunnolla liemessään.

Lisää punajuuret ja mahdollinen loppuliemi taikinaan.

---
Ohjeen 70g keltuaista on 4 kpl

Suolakurkun sijaan voi laittaa kapriksia niinkuin alkuperäiseen ohjeeseen kuuluukin.

Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja veivaa hetken aikaa sitkon takia.

Paista pannulla voissa ja mausta lisää suolalla ja pippurilla maun ja tarpeen mukaan.

Annoksesta tulee 14 pihviä (isompia voi olla hankala käännellä).

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3414g7560kcal597.4g0g580.3g0g
Punajuuri 1707g655kcal17.1g117.8g3.4g42.7g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 533g1517kcal82.5g1.1g133.1g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g341g38kcal2.7g5.5g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)341g92kcal4.4g16.4g0.7g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g19723kcal1408.2g281.6g1435.6g97g
Valittu annoskoko6336g9862kcal704.1g140.8g717.8g48.5g
Annoskoko puolitettuna3168g4931kcal352.1g70.4g358.9g24.3g
Arvot/100g100g156kcal11.1g2.2g11.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438091