Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2989g631kcal35.9g101.6g6g62.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu239g249kcal18.9g39g1.4g5g
Sipuli 478g145kcal6g23g1g8.1g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa837g2511kcal192.5g0g192.5g0g
Smetana359g1399kcal7.5g7.9g150.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g239g177kcal10.8g30.8g0.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 1196g2647kcal209.2g0g203.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g15515kcal961.6g404.6g1110.4g151.8g
Valittu annoskoko6336g7757kcal480.8g202.3g555.2g75.9g
Annoskoko puolitettuna3168g3879kcal240.4g101.2g277.6g38g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799