Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g80g722kcal0g0g80.2g0g
Sipuli (kuorittu)962g260kcal12.5g46.2g1.9g16.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g2085g584kcal12.5g124.1g4.2g52.1g
Punajuuri 3208g1231kcal32.1g221.4g6.4g80.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g5594kcal114.2g783.4g185.4g297.4g
Valittu annoskoko6336g2797kcal57.1g391.7g92.7g148.7g
Annoskoko puolitettuna3168g1399kcal28.6g195.9g46.4g74.4g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937