Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 2999g9820kcal247.4g1931.5g60g227.9g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Vesi2999g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g292g1053kcal38g204.7g6.1g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g21745kcal570.8g4272.4g132.2g477.4g
Valittu annoskoko6336g10872kcal285.4g2136.2g66.1g238.7g
Annoskoko puolitettuna3168g5436kcal142.7g1068.1g33.1g119.4g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96425