Makaronilaatikko (maidoton)

1. Aseta uuni lämpenemään 200 asteeseen.

2. Keitä makaronit kypsiksi pussin ohjeen mukaan.

3. Kiehauta lihaliemi eri kattilassa ja nosta jäähtymään.

4. Kuullota sipulia öljyssä pannulla ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta haluamallasi tavalla (esim.

jauhelihamauste 1,5 rkl).

5. Sekoita kananmunat lihaliemen joukkoon.

6. Kaada makaronit, jauheliha-sipuliseos ja lihaliemi uunivuokaan ja sekoita.

Paista uunissa n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 352 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 150g1327kcal0g0g150.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 1201g2659kcal210.1g0g204.1g0g
Lihaliemikuutio Kania33g75kcal3.6g4g5g0g
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 2821g2725kcal84.9g552.7g9g27.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g14674kcal687.6g1144.2g805.2g66g
Valittu annoskoko6336g7337kcal343.8g572.1g402.6g33g
Annoskoko puolitettuna3168g3669kcal171.9g286.1g201.3g16.5g
Arvot/100g100g116kcal5.4g9g6.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98857