Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 250g60kcal4.5g5.5g0.8g5.8g
Kasvisliemikuutio 6.5g20kcal0.6g0.9g1.5g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)50g43kcal0.5g1.8g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Aurajuusto50g170kcal10g0g14.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1268g600kcal32g19g40.8g12.8g
Valittu annoskoko634g300kcal16g9.5g20.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna317g150kcal8g4.8g10.2g3.2g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251