Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)6.4g35kcal0.1g0.1g3.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai65g228kcal7.8g46.3g1.4g2g
Sokeri42g172kcal0g42.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu115g145kcal12.7g0.3g10.4g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus30g96kcal3.3g19.2g0.5g2.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen375g124kcal12.4g18.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1269g1601kcal72.6g253.4g32.2g8.8g
Valittu annoskoko634g801kcal36.3g126.7g16.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna317g400kcal18.2g63.4g8.1g2.2g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230