Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g177g194kcal40.6g0g3.2g0g
Kesäkurpitsa, tuore113g19kcal0.7g2.8g0.5g0.8g
Paprika punainen 70g20kcal0.7g3.1g0.3g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g66g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g75g19kcal1g3.2g0.2g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli75g263kcal8.3g55.6g0.9g0g
Currytahna punainen (Pirkka)1.9g4.9kcal0g0.2g0.5g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl3.8g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g11g101kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1269g1309kcal105g142.4g34.4g8.8g
Valittu annoskoko635g654kcal52.5g71.2g17.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna317g327kcal26.3g35.6g8.6g2.2g
Arvot/100g100g103kcal8.3g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110832