Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 90g62kcal13g0g1g0g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Herkkusieni 25g4kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa50g8.5kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Bambunverso 35g4.7kcal0.5g0.2g0.1g0.5g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g25g42kcal0.4g2.3g3.5g0g
Chili paprika punainen3.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g3.7g9kcal0.2g1.6g0.2g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Kookoskerma, kara50g125kcal2.3g0.6g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1269g589kcal37.4g19.8g38.2g6.2g
Valittu annoskoko635g294kcal18.7g9.9g19.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna317g147kcal9.4g5g9.6g1.6g
Arvot/100g100g46kcal2.9g1.6g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768