Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 47g9kcal0.3g1.4g0g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha158g262kcal29.9g0g15.8g0g
Sipuli 68g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Voi 4.5g33kcal0.1g0g3.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.5g11kcal0.5g0.1g1g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g169g84kcal2.5g12.3g2.2g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g90g23kcal1.1g3.5g0.2g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 4.5g15kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1269g917kcal71.4g47.4g46.2g7.8g
Valittu annoskoko635g458kcal35.7g23.7g23.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna317g229kcal17.9g11.9g11.6g2g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252484