Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)188g206kcal43.1g0g3.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 188g34kcal1.1g4.7g0.8g1.3g
Parsakaali brokkoli 98g34kcal4.5g1.9g0.3g2.4g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Herkkusieni 30g4.8kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g30g25kcal1.3g5.7g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g11g7.9kcal0.9g0.9g0.4g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1269g817kcal105.4g35.4g26.8g11.2g
Valittu annoskoko635g408kcal52.7g17.7g13.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna317g204kcal26.4g8.9g6.7g2.8g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312375