Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 450g647kcal72g0g40.1g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g32g92kcal0.9g17.1g2.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton150g240kcal12g6g19.5g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1269g1958kcal169.8g46.2g123.8g0g
Valittu annoskoko635g979kcal84.9g23.1g61.9g0g
Annoskoko puolitettuna317g490kcal42.5g11.6g31g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484