Caloriinan sangria

1 sitruuna
1 appelsiini
2 kanelintankoa
muutama tähtianis
5 dl punaviiniä

Pese hedelmät, leikkaa muutama siivu hedelmistä koristeeksi.

Purista hedelmistä mehu.

Sekoita viini, hedelmien mehu ja mausteet kannuun.

Laita muutamaksi tunniksi maustumaan jääkaappiin.

Ennen tarjoilua lisää hedelmäviipaleet, jäitä ja vichyä kannuun.

(ainesosaluetteloon olen merkannut hedelmistä kuoritut versiot, kuoriahan ei syödä.

Siksi että annoskoko pysyisi oikeana noin noin 2,5-2,8 dl on yksi annos riipuen jään ja hedelmien määrästä)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Caloriina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini 282g199kcal0.9g0.6g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g225g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 20g8.3kcal0.1g0.4g0.2g0.6g
Appelsiini, kuorittu 107g50kcal0.6g9.5g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1269g515kcal3.2g21g1g5.6g
Valittu annoskoko635g257kcal1.6g10.5g0.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna317g129kcal0.8g5.3g0.3g1.4g
Arvot/100g100g41kcal0.3g1.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433076