Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 38g85kcal1.9g6.6g5.3g2.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 38g74kcal0.5g0.7g7.5g1.7g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g8.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 248g849kcal25.2g173.2g3g8.7g
Kauralese 38g135kcal6.8g17.1g2.9g6.6g
Vehnälese 15g34kcal2g2.3g0.7g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1269g2694kcal72.8g417.8g68.8g49.6g
Valittu annoskoko635g1347kcal36.4g208.9g34.4g24.8g
Annoskoko puolitettuna317g674kcal18.2g104.5g17.2g12.4g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369