Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 1335g1289kcal40.2g261.5g4.3g13.2g
Paistijauheliha 10%1335g2269kcal266.9g0g133.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g834g2336kcal158.5g0.3g183.5g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Maito, Kevyt2670g1228kcal85.4g128.1g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12680g14334kcal1106.4g795.8g723.2g32g
Valittu annoskoko6340g7167kcal553.2g397.9g361.6g16g
Annoskoko puolitettuna3170g3584kcal276.6g199g180.8g8g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598