Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2500g602kcal45.3g55g7.5g57.5g
Kasvisliemikuutio 65g198kcal6.2g8.8g15.3g1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)500g425kcal5g17.5g35g0g
Vesi, vesijohtovesi 2500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)275g74kcal3.6g13.2g0.6g4.7g
Aurajuusto500g1700kcal100g0g145g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12680g5998kcal320.2g189g406.8g126.4g
Valittu annoskoko6340g2999kcal160.1g94.5g203.4g63.2g
Annoskoko puolitettuna3170g1499kcal80.1g47.3g101.7g31.6g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251