Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g432g678kcal94.2g0g30.7g0g
Sipuli (kuorittu)108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g360g101kcal2.2g21.4g0.7g9g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 720g396kcal11.5g94.9g1.2g6.1g
Sieni tatti, hapero 72g20kcal1.3g2.1g0.4g1.4g
Maustepippuri, annos 1g7.2g0.2kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk36g14kcal0.6g2.7g0g1.8g
Vesi4321g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali216g46kcal2.6g7.3g0.4g4.5g
Voi, 1 tl, 5 g27g197kcal0.3g0.3g21.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g7.2g1.4kcal0g0.5g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g18g30kcal3.1g3.8g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12690g3076kcal236.4g283.2g111.6g54.2g
Valittu annoskoko6345g1538kcal118.2g141.6g55.8g27.1g
Annoskoko puolitettuna3173g769kcal59.1g70.8g27.9g13.6g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936