Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 83g295kcal0.3g0g33.2g0g
Sokeri 106g430kcal0g105.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu85g107kcal9.3g0.3g7.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g278kcal8.3g56.7g1g2.8g
Leivinjauhe 6.2g11kcal0.3g2.4g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe42g154kcal1.6g34.1g1.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.2g17kcal0g4.1g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten21g69kcal4.9g9.3g4.4g2.3g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g83g253kcal8.1g50.9g1.7g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1270g3225kcal65.6g527.2g98g34.2g
Valittu annoskoko635g1612kcal32.8g263.6g49g17.1g
Annoskoko puolitettuna318g806kcal16.4g131.8g24.5g8.6g
Arvot/100g100g254kcal5.2g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182