Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 139g47kcal1g7.6g0.1g1.9g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g89g532kcal21.3g5.9g47.9g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g139g83kcal13.9g6g0.4g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g2.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)8.3g0.8kcal0.1g0g0g7.1g
Kananmuna kuoreton 255g364kcal31.9g0.8g26.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1270g2064kcal136.6g42.6g149g18g
Valittu annoskoko635g1032kcal68.3g21.3g74.5g9g
Annoskoko puolitettuna318g516kcal34.2g10.7g37.3g4.5g
Arvot/100g100g163kcal10.8g3.4g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500