Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g52g287kcal0.5g0.5g31.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 10g32kcal0.9g5.8g0.2g1.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 46g139kcal4g25.4g0.9g6.4g
Vehnäjauho puolikarkea 54g186kcal5.5g37.9g0.7g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 208g68kcal6g4.2g1.3g7.3g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g42g141kcal9g0.4g11.6g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 83g28kcal2.6g4.1g0.1g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1270g1991kcal75.4g162.2g106.4g36g
Valittu annoskoko635g996kcal37.7g81.1g53.2g18g
Annoskoko puolitettuna318g498kcal18.9g40.6g26.6g9g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439