Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 42g13kcal0.4g2.1g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen19g7.5kcal0.4g1.7g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g21g7.5kcal0.1g0.5g0.2g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 4.6g14kcal0.4g0.6g1.1g0.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g417g159kcal4.6g34.6g0.4g6.7g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)42g69kcal1.3g1.7g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1270g541kcal14.6g83g16.2g16.6g
Valittu annoskoko635g271kcal7.3g41.5g8.1g8.3g
Annoskoko puolitettuna318g135kcal3.7g20.8g4.1g4.2g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792