Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g251g60kcal4.5g7.5g1.3g4.8g
Sipuli (kuorittu)126g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 251g829kcal5g7.5g87.8g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1270g1852kcal22.4g43g178.8g14.4g
Valittu annoskoko635g926kcal11.2g21.5g89.4g7.2g
Annoskoko puolitettuna318g463kcal5.6g10.8g44.7g3.6g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750