Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Paprika keltainen 88g26kcal0.8g4.5g0.2g1.8g
Kesäkurpitsa zucchini 101g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Herkkusieni 44g7kcal0.9g0.1g0.1g0.7g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g175g298kcal33.3g0g17.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g44g114kcal13.1g0.9g6.6g0g
Kanaliemi laimennettu 110g11kcal0.3g0.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1270g992kcal99.4g23.8g52g9.2g
Valittu annoskoko635g496kcal49.7g11.9g26g4.6g
Annoskoko puolitettuna318g248kcal24.9g6g13g2.3g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837