Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 100g173kcal7.6g2.3g15g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki125g70kcal10.6g6.2g0.2g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi100g450kcal6.5g60g21g3.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton40g288kcal0g0g32g0g
Mangosose, Piltti125g75kcal0.5g18.7g0.5g1.2g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini3g11kcal2.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1271g3139kcal59.6g265.4g207.4g8.6g
Valittu annoskoko636g1569kcal29.8g132.7g103.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna318g785kcal14.9g66.4g51.9g2.2g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199