CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 1100g3607kcal116.2g667.7g24.2g108.9g
Kauralese 108g389kcal19.4g49.2g8.3g18.9g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 216g1910kcal0g0g216g0g
Arla Apetina Feta 3%800g880kcal144g16g24g0g
Paprika vihreä 400g85kcal3.8g10g1.2g7.6g
Paprika keltainen 600g181kcal5.6g30.6g1.2g12g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Pinaatti 200g27kcal3.2g0.8g0.6g2.6g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Chili paprika punainen100g40kcal2g9g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Tomaatti 600g137kcal3.4g20.7g1.8g8.4g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 600g1378kcal135g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12704g18046kcal889.2g1750.2g738.8g353.6g
Valittu annoskoko6352g9023kcal444.6g875.1g369.4g176.8g
Annoskoko puolitettuna3176g4512kcal222.3g437.6g184.7g88.4g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334327