Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2800g4648kcal532g0g280g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)1400g910kcal44.8g67.2g49g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g364g1165kcal32.8g189.3g21.8g32.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g910g255kcal5.5g54.1g1.8g22.7g
Kananmuna kuoreton 770g1098kcal96.3g2.3g78.9g0g
Valkosipuli 112g121kcal8.8g18.3g0.7g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12712g16395kcal1440.4g662.4g864.4g115.8g
Valittu annoskoko6356g8197kcal720.2g331.2g432.2g57.9g
Annoskoko puolitettuna3178g4099kcal360.1g165.6g216.1g29g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272675