Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1869g4140kcal327.1g0g317.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3272g591kcal18.3g81.8g13.1g22.9g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss187g626kcal41.1g0.2g52.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 935g3086kcal18.7g28g327.1g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g94g359kcal30.8g0g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12712g17602kcal872g220g1473g45.8g
Valittu annoskoko6356g8801kcal436g110g736.5g22.9g
Annoskoko puolitettuna3178g4401kcal218g55g368.3g11.5g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134