RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 3504g3767kcal667.8g0g119.1g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 14g40kcal1.5g5.9g0.3g3.7g
Tilli, tuore 701g210kcal25.9g6.3g5.6g14.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 350g76kcal1.1g5.6g0g0.4g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 1402g2289kcal37.8g37.8g210.2g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g350g936kcal29.8g179.4g3.5g47g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12712g14633kcal1527.8g470g677.4g131.6g
Valittu annoskoko6356g7317kcal763.9g235g338.7g65.8g
Annoskoko puolitettuna3178g3658kcal382g117.5g169.4g32.9g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489