Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2666g746kcal16g158.6g5.3g66.6g
Kesäkurpitsa1871g318kcal7.5g46.8g11.2g13.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1263g2096kcal239.9g0g126.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g28g253kcal0g0g28.1g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 23g71kcal0g17.3g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g23g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Vesi468g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12712g6969kcal526.8g445.8g342.2g159.4g
Valittu annoskoko6356g3484kcal263.4g222.9g171.1g79.7g
Annoskoko puolitettuna3178g1742kcal131.7g111.5g85.6g39.9g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515